Nieuws

Welkom Debbie en Greg!

Nadat we afscheid hebben genomen van een aantal collega’s mogen we er ook weer twee verwelkomen! Debbie gaat de nieuwe functie Kaizen Coordinator & Office Manager vorm geven en nadat onze UK-site even wat minder aandacht heeft gekregen gaat Greg daar als Accountmanager Engeland weer nieuw leven in blazen. Welkom Debbie en Greg!

Debbie – Kaizen Coordinator & Office Manager

‘Kaizen Coordinator en Office Manager’ is de nieuwste functie binnen Springest. Mijn taken zijn het creën van een optimale werkomgeving voor het Springest-team, het op orde hebben van office-zaken en inventarisatie en verwerking van facturatie en administratie. Daarnaast vormt kaizen een groot onderdeel van mijn functie waarbij ik mij ga bezighouden met het verbeteren van bestaande systemen en het standaardiseren van processen en het verhogen van de productiviteit.

Greg – Accountmanager UK

Ik ben geboren en getogen in New Jersey (USA) en op mijn 18e ben ik voor mijn studie verhuisd naar Los Angeles, CA. Daar heb ik psychologie gedaan als student-atleet. Na mijn studie ben ik naar Nederland verhuisd en kwam ik in de saleswereld terecht bij Appco Group Support. Daar stuurde ik twee campagnes aan voor het goede doel. Sinds kort werk ik bij Springest als accountmanager Engeland en is mijn doel om de markt zo ver mogelijk uit te breiden.