Nieuws

Boekenpakket voor een leergierige Springest nieuwsbrief-abonnee

“Ik wil leren over…”

We begonnen ooit als vergelijkingssite voor opleidingen, cursussen en trainingen in Nederland. Ondertussen komen onze bezoekers ook langs om opleidingsvragen te stellen, artikelen te lezen, tests te doen en wie weet wat de toekomst nog meer biedt. Ze komen niet alleen meer uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Engeland, Rusland en binnenkort de hele wereld.

Onze drijfveer komt voort uit onze missie: we willen mensen helpen groeien. Onze meer dan 11.000 nieuwsbrief-abonnees zijn uiterst geëngageerde levensverbeteraars, dus we waren erg benieuwd naar hun drijfveer. We vroegen ze de zin ‘Ik wil leren over…‘ af te maken, en we kregen veel inspirerende antwoorden. Een greep uit de reacties:

“Ik wil leren over…”

  • …wat mij boeit, waarom het mij boeit en hoe ik die dingen boeiend kan houden.” – Dennis
  • …zóóóveel, maar ik moet leren om dit te kanaliseren!” – Willem
  • …materialen die mij helpen mijn studenten meer beeldend, kernachtig en diepgaand te laten leren.” – Daphne
  • …het gericht opzetten van email campagnes om hogere conversie te bereiken.” – Floor
  • …mijn talenten en hoe ik deze in kan zetten!” – Cindy
  • …kinderen met gedragsproblematiek en coaching en persoonlijke ontwikkeling.” – Marita
  • “…astronomie.” – Ton
  • …alles wat maar bij kan dragen tot inspirerend voorbeeld gedrag.” – Jan

Zo gaat het lijstje nog wel even door.

Onder de inzenders verlootten we een boekenpakket twv. 150euro, samengesteld door de deskundigen van thema.nl. De gelukkige winnaar is Petra Nijmeijer. Gefeliciteerd!