Nieuws

Welkom Mathijs, Arjan, Peter en Yorick

Het Springest team wordt versterkt door de volgende nieuwe krachten:

Mathijs Blokland:
“Als frontend developer is het leuk om veel websites te maken. Ik denk dat je veel voldoening uit je werk kunt halen als je de mogelijkheid hebt om een website te perfectioneren.
Dat wil zeggen dat niet alleen de codes technisch goed in elkaar zitten, maar dat ook dat de site hoog scoort in de zoekmachines.
Ik zie werken bij Springest als een kans om deze ‘perfecte’  website te ontwikkelen en onderhouden.”

[hr]

Arjan Eising:

“In Springest zie ik een nieuwe uitdaging voor mijn front-end bezigheden. Voorheen werkte ik altijd voor bedrijven die websites bouwden voor hun klanten, maar nu ben ik bezig aan één website die continue verbeterd dient te worden.”

[hr]

Peter van Dartel:

“Na mijn studie rechten ben ik gestart in de advocatuur. Na twee jaar in de advocatuur was ik in voor “iets” anders. Inmiddels kan ik zeggen dat Springest aan alle wensen voldoet. In mijn rol van Country Manager Germany komt mijn Duitse achtergrond tot zijn recht, hetgeen ik belangrijk vind. En deze functie biedt meer dan genoeg uitdaging op weg naar succes in Duitsland!”

[hr]

Yorick Sijsling:

Yorick in a nutshell: “Hi, I’m Yorick. I write code, row, eat and sleep.”
Het volgende artikel Nieuws

Opnieuw versterking bij Eduhub