Nieuws

Onze nieuwe COO stelt zichzelf voor

We hebben ook deze zomer weer hard gewerkt aan groei van Springest en van ons team. Om de verdere groei in goede banen te leiden hebben we er 1 september een gloednieuwe COO bij. Hij stelt zichzelf even voor:

“Ik ben Roderick de Rode en ik ben net begonnen als Chief Operating Officer bij Springest. Ik werd erg enthousiast toen de beide oprichters, Ruben en Wouter, mij vertelden over Springest en de vele kansen en mogelijkheden die er in de opleidingswereld liggen.

Met name de toegevoegde waarde van het Springest platform voor zowel bezoekers als opleiders spreekt me aan. Ik ga me in mijn nieuwe rol met name bezighouden met het verder ontwikkelen van de  sales, marketing en internationalisering. Mijn focus ligt op het verbeteren van de naamsbekendheid van Springest voor bezoekers, opleiders en zakelijke partners.

Mijn missie is om Springest de #1 bestemming te maken als je denkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit past ook in de visie van Springest om op termijn de Amazon van het leren te worden.

Voorheen heb ik in commerciële functies gewerkt bij Dell en Microsoft. Daar heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het in de markt zetten van verschillende types hardware en software. Daarnaast was ik voor een groot deel verantwoordelijk voor de business development en marketing voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Wat ik onder andere heb geleerd bij deze twee tech-giganten is dat de enige constante factor verandering is. Dit sluit goed aan bij de Kaizen-methode die binnen Springest zo breed gedragen wordt. Zowel Dell als Microsoft hebben me veel achtergrond gegeven in de traditionele IT en Mobile wereld, waar ik bij een jong internetbedrijf als deze veel profijt van zal hebben.

Ik ben erg blij dat ik Springest kan komen versterken en ik heb zin in de toekomst bij dit bedrijf.”

Het volgende artikel Nieuws

Nieuwe partner: MVOstudie.nl